Woning Zemst
Een driegevelwoning in een hedendaagse stijlvolle vormgeving, budgetvriendelijk, met een goede thermische isolatie en performante technische installaties.

Alle woonruimten zijn aan de tuinzijde, het zuiden, gesitueerd. Een overdekt terras door middel van een opgehangen luifel zorgt voor de nodige schaduw. Vanuit de leefruimten is er zicht op de gezellige tuin met vijver. De open leefruimten zijn verdeeld over de gelijkvloerse en de 1ste verdieping. Centraal in de ruimte staat een speciaal voor dit project ontworpen spiltrap die de verdiepingen met elkaar verbindt. Op de 1ste verdieping is een bureel voorzien met zicht op de leefruimte beneden en op de tuin. Aansluitend is er een hobbyruimte – logeerkamer die naar gelang de behoeften polyvalent kan gebruikt worden.

Ook de inrichting werd door de architecten ontworpen en sluit qua stijl aan bij de architectuur. De kastenwand van de minimalistische keuken loopt door in het meubel van de zitruimte. Er is zorg besteed aan onderhoudsvriendelijke materialen.

Fotograaf: www.fotovanhuffel.be